Ejvind Larsen
Ejer og indpisker
Inge-Lise Larsen
Mona Kristensen
Bogholder
Kasper Gejl
Mekaniker, Tekniker og juniorsælger
Bøje Emanuelsen
Klargøringsmand

 

Ejvind Larsen: Ejvind er chef for foretagendet med alt hvad det indebærer. Er der som regel både først og sidst. De fleste kunder går gennem hans hænder , enten med salg eller værksted. 

Inge-Lise Larsen: Den eneste uden titel. Har en masse forskellige funktioner i firmaet, og lærer hele tiden nyt. Alle bilpapirer kommer over hendes skrivebord + en hel masse andet. Forresten gift med Ejvind. 

Mona Kristensen: Mona er vores dygtige bogholder. Hun sørger for at få penge både ind og ud af kassen. Desuden tager hun sig af kunder både på telefon og kontoret. Sørger i det hele taget godt for alle. Også personalet!

Kasper Gejl: Kasper har været lærling hos os siden sommeren 2007 og blev udlært mekaniker 31.juli 2011 med topkarakterer. Ene 12 taller, så flot. Han arbejder nu som selvstændig mekaniker, og er meget dygtig til specielt det tekniske.

Bøje Emanuelsen: Bøje er vores klargøringsmand. Han er uddannet mekaniker og har arbejdet som sådan i mange år. Her i huset klargør han alle salgsbiler, og hjælper ellers hvor der er behov.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev