Ejvind Larsen
Ejer og indpisker
Inge-Lise Larsen
Mona Kristensen
Bogholder
Kasper Gejl
Mekaniker, Tekniker og juniorsælger
Bøje Emanuelsen
Klargøringsmand
Rashid
Voksenlærling

 

Ejvind Larsen: Ejvind er chef for foretagendet med alt hvad det indebærer. Er der som regel både først og sidst. De fleste kunder går gennem hans hænder , enten med salg eller værksted. 

Inge-Lise Larsen: Den eneste uden titel. Har en masse forskellige funktioner i firmaet, og lærer hele tiden nyt. Alle bilpapirer kommer over hendes skrivebord + en hel masse andet. Forresten gift med Ejvind. 

Mona Kristensen: Mona er vores dygtige bogholder. Hun sørger for at få penge både ind og ud af kassen. Desuden tager hun sig af kunder både på telefon og kontoret. Sørger i det hele taget godt for alle. Også personalet!

Kasper Gejl: Tekniker og mekaniker. Kasper har vi uddannet her i 2011 og har været her lige siden. Han er pt i gang med en uddannelse som autotekniker. Så han er manden der løser alt indenfor teknik og el.

Bøje Emanuelsen: Mekaniker og klargøringsmand. Bøje har været ansat her siden 2011 og har klargjort alle vores salgsbiler siden da. Arbejder også en del på værkstedet med alt, lige fra service til opretning af buler.

Rashid: Rashid er vores kommende mekaniker, Ansat som voksenlærling siden september 2018. Dygtig og videbegærlig, vi forventer at have uddannet endnu en dygtig mekaniker om et par år. Rashid arbejder selvstændigt og vil gerne selv løse de udfordringer der kommer.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev